lørdag 12. mars 2011

Sløyfebånd


Hei alle sammen :)
Håper dere koser dere i dag - det er tross alt lørdag ;)
Jeg har oppdaget at bånd som jeg knyter er en god og pen løsning for å få festet div. tekstiler på sofaer - stoler etc. Og når jeg ser meg rundt i huset oppdager jeg at jeg kanskje må bremse litt når det gjelder denne "sløyfetendensen". Det siste på programmet i denne "kategorien", er å sy på bånd på lakenet som ligger over sofaen...... - for deretter å knyte det rundt sofabenet. Ble jo egentlig litt bra syns jeg, men hvis det er noen der ute som vet hvor jeg kan få tak i litt tykkere laken (gjerne lin)el. lignende som jeg kan ha over sofaen, så ville jeg blitt glad :-)Syns det er så vanskelig å få tak i noe som er litt røft - samtidig som det bare må kunne vakses i maskin.

Nå skal vi nyte lørdagskvelden med hjemmelaget pizza og en deilig kake :O)

Ha en fin dag :))

4 kommentarer:

 1. Det var jo stilig! Holdes fint på plass på den måten også.

  SvarSlett
 2. Tjo og hei.
  Du er så flink og kreativ. Selv har jeg kjøpt gardiner på IKea som jeg har liggende i sofaen. De har mye å velge mellom.
  Tusen takk for kjempe koselig hilsen inne hos meg:0)
  Håper du får en koselig kveld.
  Klem Alfa

  SvarSlett
 3. Heisann:)
  En kreativ og flott ide:) Selv kjøper jeg tynne tynne sommerdyner som jeg bruker i sofaen. Veldig praktisk med mange katter og en hund. De er veldig slitesterke og tåler maskinvask.

  Ønkser deg en flott lørdagskveld og en finfin søndag:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 4. hei :)
  Det er så genialt med slike knytebånd, for hvor irriterende er det ikke når div overtrekk på møbler til stadighet ser ut som en sammenkrøllet sak på gulvet når barna har vert i stuen 5 min alene he he.
  Jeg bruker alt fra sengetepper til hekkletepper mm etter smak og tidssone på sofaen min, men hvis du er på ett loppemarked en gang så se etter de gode gamle litt tykke hvite laknene de brukte i gamledager, klor de og heng de ut og hvis man har lyst så sy en pen blonde kant på, de blir bare helt lekkre og tåler utrolig mye, mer en dagens stoffer.
  Ha en toppers søndag :)
  klem klem Heidi

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...