fredag 2. desember 2011

Julegleden


Hei alle sammen :-)

O Jul med din glede og barnlige lyst..... - der har du meg liksom....
Jeg har nå blitt "stor jente", men er fremdeles like spent å ikke minst glad i Julen. (Men det må jo nevnes at høydepunktet er selvfølgelig ikke hva som ligger under Juletreet da, men alt rundt).
Håper dere har det bra:) I går tittet jeg innom NIB og oppdaget månedens utfordring. Ja da kunne jeg jo ikke gjøre noe annet enn å melde meg på. Jeg som er sååå glad i Julen.... :o)
Som dere ser har jeg tatt en del bilder - som dere får et "lass" av nå. Juletrebildet måtte selvfølgelig hentes fram fra i fjor. Når dagen kommer og Juletreet skal pyntes vil også de tradisjonelle Juledukene bli lagt fram. Ellers har jeg i år bestemt meg for at det skal pyntes litt mer forsiktig. Når jeg nå ser på tidligere Julebilder er jeg veldig glad for denne avgjørelsen - det ble liksom litt for mye.....ser jeg nå. Det viktigste er å holde på familietradisjonene og ta fram den pynten som gjør at du faktisk finner fram til den deilige Julefølelsen.
Nå må jeg innrømme at jeg venter med lengsel på besøk av "kong vinter" sammen med et godt lag av hvit snø på bakken - da blir det ORDENTLIG  Julestemning! :O)

Ha en fin dag :-)
Hanne

6 kommentarer:

 1. Det er så VAKKERT hos deg, jeg kunne flyttet rett inn ;o) Jeg synes juletreet er alldeles smashing også jeg! Men, det er jo moro med litt forandring fra år til år også. Ønsker deg en fortsatt fiin førjulslørdag! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Fant bloggen din nå.. gjennom norskeinteriørblogger.. og GUD for et NYDELIG hjem du har... Elsker de lyse fargene og stilen din... Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det god jul skiltet, for det er akkurat i de fargene jeg vil ha :)
  God førjulstid¨
  Klem

  SvarSlett
 3. Oi, så lyst og lekkert du har det!!
  Fantastisk stemning ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Helenes interiørblogg: det God Jul skiltet har jeg hatt i mange år, så jeg husker desverre ikke hvor jeg har kjøpt det. Men jeg er sikker på at du får tak i lignende i en vanlig gave- og inter.forr. Ha en fin dag. Klem :)

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Titter innom bidragene til NIBs juleutfordring og sanker inspirasjon og juleglede!
  Kjempefint bidrag og vakre bilder!
  God helg :) Klem

  SvarSlett
 6. Hei på deg.


  Så lekkert du har pyntet til jul da, godt med litt farger blant det hvite også. :p Jeg har masse mer rødt i år enn i fjor, synes det ble enda mer hjemmekoselig da.

  Klem Simone :o)))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...